Chicago Experience

featuring Danny Seraphine & Jeff Coffey
  • wo 5 mrt ’25
    20:30
    Grote Zaal
  • Exclusief servicekosten: €3,75 per bestelling. Lees hier over het ruilbeleid. 

Chicago Experience met Danny Seraphine en Jeff Coffey komt naar de Doelen! Een unieke kans om bij te zijn.

De band, onder andere bestaande uit medeoprichter van Chicago en Rock & Roll Hall of Fame-increatie Danny Seraphine, en voormalige leadzanger van Chicago van 2016 - 2018 Jeff Coffey, zullen de legendarische muziek van Chicago naar Rotterdam brengen. Er worden onder andere hits gespeeld als “25 or 6 to 4,” “Feeling Stronger,” en “Saturday in the Park”, ‘Hard Habit to Break’, ‘You're the Inspiration’ en ‘Look Away’. 

De 75-90 minuten durende show bevat meer dan 25 hits. Danny deelt ook zijn verhalen over zijn ervaringen met Chicago, dat met meer dan 130 miljoen verkochte albums een van 's werelds grootste en meest geliefde rock and roll bands ter wereld is.

“Danny Seraphine is een van de vijf beste drummers ter wereld.''
- Larry Thomas, CEO Fender Musical Instrument

“De shows waren geweldig. Danny was een plezier om mee te werken en we kijken ernaar uit om hem terug te laten komen.” 
- Martha Serrogy Director of Sales & Marketing Blue Note Hawaii

“Danny Seraphine heeft altijd geleverd zoals een echte CHICAGO-man dat zou doen! Als Danny en CTA naar ons theater komen, is het altijd een zekere uitverkoop! En niemand is zo gul met de pers en de fans als Danny Seraphine! Kan niet wachten om hem mee terug te nemen naar Chicago!''
- Ron Onesti, Voorzitter van The Arcada en Des Plaines Theatres 

Laatste kans: foto expo NEIGHBOURS 
 
Bezoek tijdens of na je concert in de Doelen NEIGHBOURS. In deze foto expo in de Grote Zaal Foyer verwelkomt de Doelen haar buren uit het Oude Westen.  
 
Café Marseille, dierenwinkel De Rimboe, en de IJssalon vormen het decor van een levendige buurt waar bewoners van alle leeftijden en stijlen samenkomen. Fotograaf Robin Utrecht en creative producer Mieke van der Linden zetten deze diversiteit in de schijnwerpers met een serie portretten, geschoten in een pop-up fotostudio in de Doelen. Utrecht, bekend van zijn werk tijdens de Lunchbreak-concerten en staatsbezoeken met de koninklijke familie, laat in zijn serie zien dat gewone mensen allesbehalve gewoon zijn. 
 

Lees meer