Popronde 2024

ontdek de nieuwe generatie popmuzikanten

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt op zaterdag 9 november weer neer in de Doelen Studio! Ga gratis (!) mee op muzikale ontdekkingstocht, en laat je verrassen door de nieuwe generatie popmuzikanten. Misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete artiest of band!

Als bezoeker kan je op één dag of avond in de binnenstad van locatie naar locatie gaan en heel veel optredens checken. Misschien wel van jouw nieuwe favoriete artiest of band. Grote namen als De Staat, Jeangu Macrooy, The Vices, Wies, EUT, Chef’Special, Lucky Fonz III en MEAU toerden ooit – al voordat ze doorbraken – ook mee met de Popronde!

Bekijk de volledige selectie van Popronde 2024 op www.popronde.nl. Het programma per stad wordt tussen september en november bekendgemaakt. Popronde toert van 14 september tot en met 30 november langs 41 steden in Nederland.

programma

Cataleya

20.00

Onverschrokken en gedurfd, Cataleya's kenmerkende stijl komt tot uiting in haar mode-keuzes en steeds veranderende kapsels. Cataleya is een power woman die een geest van vastberadenheid en veerkracht belichaamt. Op het podium transformeert Cataleya optredens in meeslepende ervaringen, waarbij ze de aandacht trekt met haar dynamische aanwezigheid.


Jean Jacques

21.15

Zonder stemverheffing of grote gebaren neemt Jean Jacques je mee in een analoge wereld vol hiphop en design. Geïnspireerd door de old school en met invloeden van soul, jazz en pop laat hij met een relativerend laagje humor horen hoe hij ontsnapt aan de hectiek van de samenleving en hoe hij streeft naar een bewuster leven. 

 

Tres Navy & The Arrangerz Band

22.30

Tres Navy, bestaande uit Amsterdamse artiesten Rowsu en Jimmy, brengt een frisse mix van Urban, Afropop en HipHop invloeden naar het podium. In 2022 zijn ze gestart met de ontwikkeling van hun act met Live Band, naast het aanbieden van Tres Navy + DJ. Inmiddels hebben ze al meerdere succesvolle shows op hun naam staan, samen met hun live band The Arrangerz.