geannuleerd | ROAM

Met o.a. Anna Meredith & B'Rock Orchestra
  • Sat 19 Oct ’24
    19:30 - 00:00
    de Doelen
  • €3,75 service costs excluded per order. Read about the exchange policy here.

Dit event is geannuleerd | kaartkopers worden per email op de hoogte gesteld

ROAM IS BACK! 

Op 19 oktober is de nieuwste editie van ROAM in de Doelen! 
De eerste headliner voor ROAM is bekend! B’Rock Orchestra en electronica-grootheid Anna Meredith spelen haar beroemde versie van Vivaldi’s Vier Jaargetijden waarin electronica, barok en lichtkunst naadloos versmelten.

ANNO - Anna Meredith & B'Rock Orchestra 
ANNO is een compositie van een van de meest inventieve componisten van dit moment. Door Vivaldi's bekende Vier Jaargetijden te combineren en te verweven met haar eigen elektronische composities, heeft Anna Meredith een ervaring gecreëerd van het originele barok meesterwerk voor strijkorkest en elektronica.

Kjartan Sveinsson, Gyda Valtýsdóttir, Bert Cools & Indrė Jurgelevičiūtė
De tweede act voor ROAM is bekend!
Beleef een onvergetelijke muzikale ervaring tijdens ROAM, waar vier unieke artiesten samenkomen. Bert Cools, bekend van Merope, brengt zijn talent voor het creëren van dromerige sferen samen met de betoverende stem van de Litouwse zangeres Indrė Jurgelevičiūtė. Ze worden vergezeld door Kjartan Sveinsson, mede-oprichter van de legendarische band Sigur Rós, en Gyda Valtýsdóttir, voormalig celliste van múm.

Samen verweven ze Litouwse folk, IJslandse mystiek en minimalistische pianomuziek tot een magisch klanklandschap. Deze unieke samenwerking, geboren uit hun ontmoeting op het PEOPLE-festival in Berlijn, belooft een avond vol muzikale magie en betoverende klanken. Laat je meevoeren door de hypnotiserende samensmelting van culturen en stijlen tijdens ROAM. Mis het niet!

De rest van de line-up voor deze grensverleggende avond maken we snel bekend! 
Houd onze socials en website in de gaten!