de Doelen kids XL: Voorleesfeest met Faizi

laat verhalen tot leven komen!
  • wo 30 okt ’24
    11:00 - 13:00
    Studio 5 de Doelen Kids Corner

Het is herfstvakantie in Rotterdam, en dat vieren we met iets speciaals in de Doelen Kids Corner! Tijdens dit voorleesfeest worden kinderen meegenomen op een avontuurlijke reis vol fantasie en spel.

Stel je voor dat je door de ruimte vliegt als een superheld, verborgen schatten zoekt als een piratenkapitein, of een betoverd koninkrijk redt als een prinses. Tijdens het Voorleesfeest worden kinderen uitgenodigd om zelf de personages te worden en het verhaal tot leven te brengen. Het is een leuke manier om deel te zijn van een spannend avontuur, de fantasie de vrije loop te laten en samen te spelen!

De voorleesshow wordt gepresenteerd door Faizi, een betrokken vader van twee meisjes, die spelen serieus neemt. Op zijn Instagram-account @lerenspelenmetjekind deelt hij hoe spel kan bijdragen aan de opvoeding en ontwikkeling van kinderen, met als missie iedereen aan te moedigen om meer te spelen. Na de voorleesshow volgt een leuke workshop, waarbij de kinderen iets maken dat gelinkt is aan het verhaal, en natuurlijk nemen ze hun creatie trots mee naar huis!

Deelname is helemaal gratis, maar vergeet niet om je aan te melden via de groene 'Tickets' knop. Bekijk ook de agenda voor het volledige herfstvakantieprogramma!