Moonloops & Zo Lief

een psychedelische droompop avond

Moonloops


Moonloops is het muzikale project van Sarah Dekker. Ze begon haar carrière met het schrijven van autobiografische, magisch-realistische indie pop nummers die de complexe onzekerheden van het opgroeien verkennen. Haar muziek spreekt fans van artiesten zoals Cavetown, Phoebe Bridgers en Mac DeMarco aan.

Na een succesvolle Popronde in 2023 en de release van haar goed ontvangen debuutalbum in januari jl., komt in oktober haar nieuwe EP 'An Inch Left to Go' uit. Deze EP toont een nieuwe, meer volwassen kant van Moonloops, waarin ze thema's als zelfsabotage, vergelijking, verwachtingen en transformatie onderzoekt.

Zo Lief

Zo Lief is een psychedelisch droompop duo, bestaande uit de Nederlandse zangeres en songwriter Laura Chen en Britse multi-instrumentalist James Attwood, die hun tijd verdelen tussen Nederland en Engeland. Het duo combineert cinematic chamber pop melodieën met levendige garagerock gitaren en funk synthesizers uit de jaren 70 om een vooruitstrevend geluid te creëren met een retro flair. Als muzikale en romantische partners is hun unieke samenwerking een toegangspoort tot een wereld waarin ze de charme, verwarring en onzekerheid van het leven en de liefde als jongvolwassenen verkennen.


De singles 'Fool’ en 'Familiar Strangers’ kwamen uit voorafgaand de onafhankelijke release van Zo Lief’s debuut-EP 'Believe What You Believe’ in maart 2023 (geproduceerd en gemixtdoor James Bagshaw van Temples).


Na een succesvolle crowdfunding campagne werd de EP onlangs uitgebracht op vinyl en zal dit worden gevierd tijdens een headlineshow in Londen op 20 september.Zo Lief heeft uitgebreid getoerd door het Verenigd Koninkrijk en Europa als support voor o.a. Temples, Lo Moon, Zimmer90 en Iraina Mancini. Het duo heeft opgetreden bij befaamdelocaties zoals Paradiso en Melkweg in Amsterdam, Hammersmith Apollo in Londen en nieuwe muziekhotspots in Amsterdam, Parijs, Londen, Glasgow, Manchester, Leeds, Birmingham en Cardiff.

Zo Lief zal dit najaar door Nederland toeren als 3voor12 Talent voor Popronde 2024 - het grootste reizende muziekfestival van het land. ‘Pinch Me’, de eerste single van hun aankomende 6-track EP ‘Hypnosis’, verschijnt op 13 september 2024. De EP werd co-geproduceerd en gemixt door James Bagshaw (Temples).

programma

20:15 - 21:00 Moonloops

21:30 - 22:55 Zo Lief