Maher’s Kitchen x de Doelen Keuken

Hier draait het om lekker eten, voor of na een concert of zomaar op de bonnefooi. Top chef Maher Al Sabbagh verrast alle bezoekers met Syrische en Siciliaanse gerechten. Zijn befaamde buffet staat bekend om zijn kleurrijke, smaakvolle en traditionele gerechten uit onze wereld culinair erfgoed. Groenten vormen de basis van de creatieve, wereldse gerechten met een unieke touch!

De Doelen Keuken is een opleidingsrestaurant in samenwerking met Zadkine Hospitality College. Leerlingen volgen verschillende leerwerktrajecten in de keuken en bediening. Zo worden leerlingen goed opgeleid, kun jij lekker eten en maken we samen de stad een beetje gastvrijer! Voor €35 kun je tussen 18.00 en 20.00 uur een bord pakken en lekker opscheppen. Als je online reserveert, krijg je €2,50 korting.

reserveer

 

Maher Al Sabbagh

De uit Damascus afkomstige chef Maher Al Sabbagh kwam via Sicilië en Milaan in 1992 in Rotterdam terecht en heeft met zijn kookkunsten een warme band met de bewoners van de Maasstad opgebouwd. Niets is hem te gek. Telkens verrast hij de eters weer met eeuwenoude Palestijnse gerechten, Siciliaanse anti-pasti, Syrische soepen, maar ook oer Hollandse toetjes als hang-op. 

 

openingstijden en locatie

donderdag: vanaf 17:30*
vrijdag: vanaf 17:30
zaterdag: vanaf 17:30
zondag t/m woensdag: gesloten

adres: Schouwburgplein 56

*Op tweede kerstdag is de Doelen Keuken gesloten.

"samen maken we impact!"


“Met deze unieke samenwerking dragen Zadkine en de Doelen actief bij aan de sociaal-maatschappelijke opgave van onze regio en onze inwoners. We creëren een uniek aanbod voor studenten om snel praktijkervaring op te doen en een waardevol diploma te halen in een sector waar veel vraag is naar goed geschoold personeel. Ook dragen we actief bij aan de collegetargets van de gemeente Rotterdam. We willen bijdragen aan minder Rotterdammers in de bijstand. Zo hebben we bij Zadkine je toekomst voor elkaar”, - Perry van Milt, directeur van het Zadkine Hospitality College.