Welkom in de Doelen Keuken

Binnenkort opent de Doelen haar nieuwe restaurant én opleidingskeuken! Hier kunnen beide concertbezoekers en voorbijgangers vanaf het nieuwe seizoen hun avond beginnen met een Doelen Driegangenmenu of juist de avond gezellig afsluiten in de Doelen Keuken.  

Wat het extra bijzonder maakt: 

  • Alle gerechten worden bereid door leerlingen in opleiding van het Zadkine Hospitality College; 
  • Door te innoveren en samen te werken blijven we impact maken; 
  • De combinatie leren en werken heeft de toekomst;
  • Hiermee verstevigen we onze maatschappelijke rol in de stad! 

Of je nu op zoek bent naar een plek om iets te eten voor je concert, of gewoon op zoek bent naar een leuk restaurant in de stad, de Doelen keuken verwelkomt je in een unieke Rotterdamse setting. 

Openingstijden en locatie

De openingstijden kunnen afwijken.

Donderdag t/m zaterdag: 17:00 – 23:00 
Zondag t/m woensdag: gesloten 

Adres: Schouwburgplein 56

“Met deze unieke samenwerking dragen Zadkine en de Doelen actief bij aan de sociaal-maatschappelijke opgave van onze regio en onze inwoners. We creëren een uniek aanbod voor studenten om snel praktijkervaring op te doen en een waardevol diploma te halen in een sector waar veel vraag is naar goed geschoold personeel. Ook dragen we actief bij aan de collegetargets van de gemeente Rotterdam. We willen bijdragen aan minder Rotterdammers in de bijstand. Zo hebben we bij Zadkine je toekomst voor elkaar”, - Perry van Milt, directeur van het Zadkine Hospitality College.