menu

In de Doelen Keuken kan je genieten van een heerlijk dagelijks wisselend driegangenmenu in de vorm van een open buffet, zorgvuldig samengesteld door onze chef Maher al Sabbagh. Hij staat bekend om zijn kleurrijke, smaakvolle, traditionele gerechten uit onze wereld culinair erfgoed! Hier kun je steeds weer iets nieuws ontdekken.

Met lokale en dagverse producten zet Maher met zijn culinaire flair een bijzondere buffet neer samen met leerlingen van Zadkine Hospitality College. Groente vormen de basis van de creatieve wereldse gerechten
aangevuld met verantwoord vis- en vleesgerechten.

Het buffet wisselt dagelijks afhankelijk van de producten. Het blijft dus altijd een verrassing, maar één ding is zeker; je kunt altijd rekenen op authenticiteit en kwaliteit!

 

Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Laat het ons dan vooraf weten door te mailen naar dedoelenkeuken@dedoelen.nl, zodat we hier rekening mee kunnen houden.